Bergstraat 24 - 3960 Bree
Gsm : 0486 88 40 10 0486 88 40 10

Grond- & Afbraakwerken Broekx
de partner die u zoekt

Contact

Grondwerken tegen betaalbare tarieven

Grond- & Afbraakwerken Broekx zorgt voor een stipte en vlekkeloze uitvoering van al uw grondwerken. Een verzorgde afwerking, hoogwaardige materialen en een betaalbare prijs, zijn pluspunten die het verschil maken.

Specialisatie

U kunt bij Grond- & Afbraakwerken Broekx voor heel wat zaken terecht. Zowel de aanleg van uw oprit, het plaatsen van riolering en regenputten, leveren van grond, aanleg van worteldoeken of zelfs het uitgraven van kelders behoren tot de mogelijkheden. Elke opdracht wordt vooraf grondig besproken zodat een optimale klantentevredenheid nooit ontbreekt.

Aandacht voor elk detail

Omdat grondwerken vaak de basis zijn bij een bouwproces, is het belangrijk dat alle werken te Bree correct en volledig volgens plan verlopen. Zaakvoerder Dirk houdt dan ook elk werk zeer nauwgezet in de gaten en bovendien is hij zelf ook aanwezig op de werkvloer om alles in goede banen te leiden.

Wilt u meer informatie, een afspraak ter plaatse of een gratis prijsofferte voor grondwerken regio Bree? Dan kunt u steeds contact opnemen met het ervaren team. Zoekt u een betrouwbare partner om uw afvalcontainers te voorzien bij uw bouwwerken? Ook dan kunt u terecht bij Grond- & Afbraakwerken Broekx.